Slider

 

 

De auteur Samal Ali Hama

samalOp 4 april 1982 ben ik geboren in Sulemanië (Noord-Irak). Op 16-jarige leeftijd ben ik naar Nederland gekomen. Na het leren van de Nederlandse taal, kon ik beginnen met een studie. Ik ben afgestudeerd in bedrijfsadministratie in Rotterdam.

Sinds 1994 doe ik veel aan sport, zoals karate, judo, kickboxen en bodybuilding. Ik heb veel ervaring opgedaan in de sport en dat wil ik graag delen met mensen om mij heen. In mijn familie zijn er veel koks en restauranthouders. Mijn zus heeft namelijk al vijfendertig jaar een restaurant in Wenen (Oostenrijk) en een ander in Berlijn (Duitsland). Sport en gezond eten is de basis van een vitaal en jong leven.

 

Over de start van het boek 'Effecten van eten'

Ik vind dat veel mensen hun gezondheid als een hoger prioriteit moeten zien en daar wat aan moeten doen. Ik heb zelf een zus veloren aan kanker en mijn vader aan een hartaandoening. Ik wil niet zeggen dat ik dat kan voorkomen met mijn boek, maar ik weet zeker dat gezonder leven de kans verkleint op heel veel ziektes. Kortom, ik weet hoe erg het is om een dierbare kwijt te raken aan een ziekte, daarom wil ik graag zien dat iedereen gezond leeft.

In mijn dagelijks leven ben ik mensen die ik ken aan het adviseren over de gezondheid. Dit is echter niet goed genoeg, want ik kan niet iedereen helpen met mijn mondelinge informatie. Mede om deze reden heb ik besloten een boek te schrijven.

 

 

Het boek 'Effecten van eten op het menselijk lichaam'

Dit boek is voor een ieder die hongerig is naar goede informatie over het eten. Tegenwoordig weten de mensen namelijk zeer weinig over wat het eten met je lichaam doet. Tevens is dit boek bedoeld om mensen ervan bewust te maken welke voedingen goed voor je zijn. Ik wil graag mijn ervaringen delen met andere mensen. Om te beginnen met een boek in het Nederlands.

Het is hoog nodig om tegen de ongezonde leefwijze te vechten. Het is heel moeilijk, ik begrijp het. Echter als iemand de draai heeft gevonden, dan gaat het heel snel.

 

 

Download de hoofdstukken 'Effecten van Avocado' en ' Effecten van koffie'

Vele voordelen van avocadofoto cover boek

Avocado komt oorspronkelijk uit Mexico. Ook wel advocaatpeer genoemd. Het is een groene vrucht die groeit aan de advocaatboom. De naam avocado komt uit het Nahuatl, de taal van de oorspronkelijke bewoners van Mexico: de Azteken, Tolteken en Nahua. Daar betekende het woord ook ‘teelbal’. Rijp is een avocado zacht als boter. Het vruchtvlees is zeer vet, het vetgehalte kan oplopen tot wel dertig procent. Avocado's worden meestal onrijp aangeboden. Dit is omdat de vrucht, eigenaardig genoeg niet aan de boom kan rijpen. Ze rijpt pas nadat ze geplukt is.

Eigenlijk is koffie goed voor je

Als het je lukt om koffie te filteren op alle troepen met een beetje gezond verstand zul je merken dat koffie eigenlijk vrij goed voor je is. Er zijn een paar zaken waar je je bewust van moet zijn, maar voor het grootste deel wegen de voordelen veel zwaarder dan de risico's.

Grootste reden voor u om koffie te drinken is te wijten aan het hoge gehalte aan antioxidanten. Deze factor werd toegeschreven aan het verminderen van het risico op kanker. Borstkanker, darmkanker en meest recent prostaatkanker; alle soorten tonen sterke banden tussen koffie en een lager risico op deze ziekten.

 

 

 

top

 

Begin vandaag nog en bestel het boek

U kunt het boek bestellen door € 22,95 over te maken op
rekeningnr. 55.15.16.526 of ING 8277330 t.n.v. Samal Ali Hama.

Vermeld bij de overmaking ook uw naam en adres.

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een bevestiging met vermelding van de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.

 

 

Contact met Samal Ali Hama

foto van amalIk ben benieuwd wat u van mijn boek vindt.

U kunt mij ook mailen met andere vragen of opmerkingen op het gebied van eten en gezondheid.

 


Email: samal@effectenvaneten.nl

Tel: 06-27 05 50 19

top