Vrijwillige activiteiten

Vrijwillige activiteiten door de leden - altijd gezellig

Andere titel

Uitnodigende tekst om je aan te melden.

foto komt nog

Barvrijwilligers

De Barvrijwilligers zullen op competitiedagen van zowel de ABTF en de NTTB van 20:00 tot 23:00 achter de bar staan. Competitiedagen zullen bekend gemaakt worden door de desbetreffende wedstrijdsecretaris. Dit kan namelijk elk jaar beginnen

Taken:
– Tellen van kas (bij opening)
– Bestellingen opnemen
– Bijhouden van bestellingen op barformulier
– Betalingen verwerken
– Schoonhouden van kantine

foto komt nog

Inkoop kantine

De vrijwilliger die de inkoop doet is verantwoordelijk voor het onderhouden van het inventaris van de kantine en de emballage. Inkopen kunnen worden gedaan bij de Makro. Voor de emballage zal de Inkoopvrijwilliger de emballage moeten ophalen bij de club en terugbrengen naar de Makro om het statiegeld terug te ontvangen.

Taken:
– Inkoop van inventaris kantine
– Het verwerken van de emballage

Feest commissie

De Feestcommissie zal jaarlijks evenementen organiseren in samenwerking met het bestuur. De feestcommissie staat volledig vrij om wat voor soort evenement te organiseren dat zij willen, tafeltennis of iets anders. Belangrijk is dat de planning in nauwe samenwerking gaat met het bestuur.

Kosten van dit soort evenementen liggen bij de leden van de club. De club zal in de meeste gevallen een bedrag tot € 1.000,- voorschieten voor dit soort evenementen. 

De Feestcommissie zal goed moeten uitzoeken hoeveel een evenement zal gaan kosten en wat voor bedrag er gevraagd moet per lid, de Penningmeester kan waar nodig hierin helpen.

Gelre pashouders

Gelrepas houders mogen met alle door de feestcommissie georganiseerd evenementen gratis meedoen. Als tegenprestatie wordt van de Gelrepas houders verwacht dat die een vrijwilligersfunctie op zich nemen of aan ministens een klus dag meedoen, per jaar.

foto komt nog