vereniging

Onze gezellige club: Tafeltennisvereniging Velp

Sportclub Velp is een middelgrote vereniging (± 75 leden) in Gelderland. Wij zijn aangesloten bij de N.T.T.B. (afdeling Gelre). Wij hebben een eigen clubgebouw ‘De Opslag’ op De Beemd in Velp. Bij Sportclub Velp kan je al tafeltennissen vanaf 6 jaar.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond traint de jeugd onder deskundige begeleiding. Senioren kunnen recreatief spelen op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

In het geval dat er competitiewedstrijden gespeeld worden (op woensdag en vrijdag) kan het zijn dat er minder tafels beschikbaar zijn. De competitiewedstrijden voor de jeugd zijn altijd op de zaterdag.

Sinds augustus 2007 is er ook een tak bedrijfstafeltennis bij S.C. Velp; een eigen competitie op de woensdagavond onder auspiciën van de A.B.T.F.

Clubkampioenschappen in januari

Ieder jaar in januari strijden onze leden op de clubkampioenschappen. In december van ieder jaar is het kerstdubbeltoernooi, altijd weer een succes in een clubhuis in kerstsferen.

Tafeltennis en andere activiteiten

Naast de tafeltennisactiviteiten is er bij Sportclub Velp ook tijd voor andere vormen van ontspanning. Voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd. Na de wedstrijden en/of training is het altijd gezellig toeven aan onze bar alwaar onze bartender je graag van een drankje voorziet.

Kom een keertje langs

Kortom, voldoende te beleven bij Sportclub Velp. Kom gerust eens langs!
De eerste maand speel je altijd gratis, zonder enige verplichting. Of neem contact op met ons secretariaat voor meer informatie.